Heipä hei! Todellakin ei ole, kun enää paripäivää siihen ku koulu alkaa..  Oon ollu ihan hermoraunio, kun siirryn ylä-asteelle ja tietenki HERMOSTUTTAA!! Entä jos en ehikkään ajoissa tunnille? Ja kaikki vaan tuijottaa mua ja nimittelee mopoks... Oon iha kuses.. :D Mutta kummiskin, olen ostellut kaikkee roinaa koulun alkua varten. Ja aijon värjätä tämän viikon lauantaina hiukset tummanruskeiksi. Saahan nähä millaset niistä tulee :) Laittelen sit tietenkin kuvia tänne niin näätte, kuhan vaan kerkeen.. Kesäloman ensimmäinen kuukausi meni Espanjassa,Torreviejassa olisin voinut jäädä sinne, vaikka koko iäkseni, mutta eihän ne vanhemmat vielä anna, kun olen niin nuori 14v:D Siellä tuli muuten vietettyä mun 14 vuotis syntymäpäivät. Ostettiin kakkukin ja se oli HERKULLISTA :P Iskä oli ostanut minulle tosi söpön koira kortin ja mangeetin jossa oli koirankuva , ei oikein nyt muistu mieleen mikä koirarotu se mahtoi olla, mutta söpö oli! Rannalla vietettiin jokapäivä aikaa, ja kateltiin hyvän näkösiä uimavahteja+söpöjä paikallispoikia. Oltiin myös uima-altailla ja siellä tutustuin kahteen söpöön norjalaispoikaan, mut se olikin sitten siinä ( ja ne asu samassa taloyhtiössä!) Käytiin syömässä ihanassa kiinalaisessa ravintolassa, siellä oli mahtavaa ruokaa! Tilasin paella annoksen, joka oli muuten tosi hyvää! Sen ravintolan vieressä oli sikahalpa kiinalaiskauppa josta osteltiin vähän kaikkea.:) Oltiin siellä kuukausi ja se meni todella nopeasti. Yöllä siellä kaupungilla oli sellanen siisti tivoli, jossa oli kaikkia hurjia laitteita, mihin mä en todellakaan uskaltautunut mennä. Mutta se hattara mitä ne siellä myi oli ihanaa<3 Meidän vuokra asunto oli siinä ihan lähellä rantaa. Sieltä terassilta näki rannalle, ja minä sain oman vessan! :) Mut yksi huno puoli siellä oli kauheat alakerran napurit! Ne tuli valittamaan meille yläkerran suihkusta, jossa me pestiin hiekkaset jalat rannan jälkeen , että ne vedet menisi muka niitten jonekkin lattialle. Sitten myöhemmin meidän vuokra välittäjä kertoi, että ne naapurit olivat sanoneet talon omistajille, että hekin muka saisvat käyttää sitä suihkua, vaikka,he eivät edes omista sitä! Siis todella järjetöntä..

Matka oli ihana ja harmihan se oli tänne kylmään suomeen palata, mutta onneksi nyt kesällä oli ihanat ilmat , joten ei se nyt niin pahasti harmittanut!

Toinen kuukausi meni kavereitten kanssa hengailuun ja keruulla, Isossakirjassa olemiseen, se on leirintäalue, jossa on kaikkia tapahtumia vuosienmittaan. Ja se ihana rantasauna on siellä kaikista paras! : ) Löysin sieltä aika montakin kaveria, kuten, joka kerta.

 

Ostelin vähän kaikkee:

Penaali suomalaisesta kirjakaupasta 5,99e

Uusi koululaukku (espanjasta 25 e)

Nutrisse ultra color väri (Tummanruskea) 9,00e tokmannilta

Treseme styling spray  Tokmannilta 8,00e

Erisan hoitosuihke väräjätyille hiuksille tokmannilta

tekokynsiä espanjasta 2,50 e

Vanulappuja citymarketista 2,99e

Garnier Pure MatBrusher aine kasvoille 8,00e Citymarketista

Pepsodent white now (ice cool mint) citymarketista 3,00e

Rimmel Stay Matte puuteri citymarketista

Elvital Color Vive shampoo citymarketista

 

Kuvia keuruulta:

Meidän rakas vaunummehan se siinä ja isä vieressä.

Äiti pystyttää etutelttaa..

Iskä tekee jtn.. öö.. Oisko toi nyt joku puuhökkelys? :D

Siin vanhemmat posee :D

 

Siin sit sellast.! Kirjottelen taas joku päivä;)

by: eve =)

 

Iha natural kuva,, :) Minähän se siinä...

 Hauskaa kesän loppua! :)